Wrå Gård

Jaktmarker, fiskevatten och bostad i toppskick ingår.
Areal: 538 ha
Kommun: Södertälje
Objektstyp: Gård
Prisidé: 83 000 000 SEK
Landskapet som omger Wrå Gård passar utan tvekan en sörmländsk herrgård. Omväxlande kuperade skogsmarker i söder och väster, en vacker dalgång med den öppna odlingsmarken i norr samt ett flertal sjöar helt eller delvis inom markerna. Fastigheten har ett fördelaktigt geografiskt läge 3 km sydväst om Hölö eller 35-40 min bilvägen sydväst om Stockholm.

Egendomens ägofigur är mycket välarronderad och omfattar en landareal om 538 ha, varav i huvudsak 353 ha skog med 37 400 m3sk och 76 ha åker- och betesmark. En snabb blick på fastighetskartan räcker också för att inse vilka fantastiskt trevliga jaktmarker och fiskevatten som Wrå Gård har att erbjuda.

Egendomen har en lång och anrik historia med en namnkunnig ägarlängd. Gårdscentrum är beläget i de östra delarna av fastigheten och utmärks av den karaktärsfulla mangårdsbyggnaden från 1831 som nyligen genomgått en ytterst ambitiös, varsam och smakfull renovering, vilket skapat en bostad i särklass. Utöver den intilliggande flygeln med 2 lägenheter finns en arbetarbostad med 4 lägenheter och sex torpställen inom fastighetens gränser. Gårdens ekonomibyggnader finns också främst i anslutning till gårdscentrum, av vilka några hyrs ut som verksamhetslokaler.

Ytterligare information om Wrå Gård kan erhållas genom att antingen beställa upprättat prospekt över fastigheten enligt nedan eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Stockholm
Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Bilder (25)

Foto: Jens Agensjö, Areal och Husfoto

Prospekt mm

Beställ tryckt prospekt

Karta

Ansvarig mäklare

Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
08-678 40 80
070-567 40 80

Jag är intresserad av fastigheten Wrå Gård och vill bli kontaktad

Senast inkomna fastigheter till försäljning