Såld

Annelövsgrisen AB

Till salu!
Areal: 73 ha
Kommun: Helsingborg
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
950 suggor och 65 ha åkermark i bolag.

På uppdrag av Annelövsgrisen AB utbjuds härmed till försäljning samtliga aktier i Annelövsgrisen AB, 556628-0169. Bolaget äger de tre jordbruksfastigheterna Helsingborg Gultarp 4:4 och 4:28 samt Svalöv Vasagården 5:5, vilka benämns för gårdsnamnet Videlund. Videlund består av en rationell smågrisproduktion med 950 suggor i produktion samt ca 65 ha god åkermark inom klass 8-9. Fastigheterna är belägna ca 15 km sydost om Helsingborg i Skåne. Miljötillstånd finns för att bygga en helintegrerad grisbesättning med totalt 1 320 suggor i produktion. Möjligheten finns att förvärva produktionsanläggningen och åkermarken var för sig. Försäljningen av Annelövsgrisen AB innebär ett sällsynt tillfälle
att förvärva en stor och lönsam produktionsgård i bolagsform. För mer information om försäljningen, beställ ett prospekt nedan under ”Dokument” eller kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Försäljningen av Annelövsgrisen AB sker i samarbete med Företagsstudion i Eslöv, rådgivare Jan Bäckström tel. 0413-669 82.

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier