Såld

Aspamarken

Sjöläge med skog
Areal: 39 ha
Kommun: Askersund
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Västerläge intill sjö med egen strandlinje. Goda boniteter med välskött skog i tillväxtålder. Möjlighet till jakt och fiske. Betjänande byggnation med övernattningsstuga, ekonomibyggnader och uthus.

Aspamarken ligger i kanten av Tivedens djupa skogar. Här övergår det brutna landskapet kring Vättern till att vara mer böljande med skogbevuxna berg och mellanliggande sjöar. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt läge invid Norra Asplångens östra strandkant. Skogen har mycket goda sluttningsboniteter. De senaste åren har skogsvård och huggningar skett över i princip hela fastigheten vilket har gjort att skogen ligger väl i fas med sitt behov av skogliga åtgärder. På fastigheten finns även byggnation i form av uthus och ekonomibyggnader.

För den som är intresserad av att uppföra en ny bostadsbyggnad på fastigheten kan det vara bra att veta om att det kan bli lättare att bygga närmare vattnet i och med regeringens beslut om en proposition för en ökad differentiering av strandskyddet.

Välkommen till Aspamarkens skogar och sjöläget vid Norra Asplången!

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Örebro

Stubbengatan 2
703 44   Örebro
Alla objekt från Örebro

Ansvarig mäklare

Mats Fröjdenstam
Mats Fröjdenstam
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-666 53 71

Fastighetsmäklare

Håkan Schörling
Håkan Schörling
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-242 85 01

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier