Såld

Björna-Hemling

Bra värdeökning
Areal: 76 ha
Kommun: Örnsköldsvik
Objektstyp: Lantbruk
  • Denna fastighet är såld
Mycket välskött skogsfastighet i ett skifte utan byggnader med stor andel yngre skog och bra tillväxt om 480 m³sk gör fastigheten till en mycket bra kapitalplacering.

Obebyggd ungskogsdominerad skogsfastighet med god årlig tillväxt om 480 m³sk. Fastigheten är en fin investering och kapitalplacering med uteslutande ung- och gallringsskogar där den goda tillväxten årligen ökar volymen och värdet på fastigheten. Fastigheten som är obebyggd är belägen 40 km norr om Örnsköldsvik i byn Hemling och utgörs av ett sammanhängande område som gränsar mot Hemlingsån. Total areal om 75,6 ha, varav 70,5 ha produktiv skogsmark med både stor andel tall och gran och virkesförråd om ca 6 250 m³sk. Bra ordnat med vägar på fastigheten som ger god tillgänglighet. Fastigheten erbjuder mycket goda rekreationsmöjligheter med bland annat jakt, fiske, bad och vandring i området.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Örnsköldsvik

Örnsköldsgatan 4
891 32   Örnsköldsvik
Alla objekt från Örnsköldsvik

Ansvarig mäklare

Patrik Ulander
Patrik Ulander
Skogsingenjör
Reg. fastighetsmäklare
070-664 02 85

Kontaktperson

Peter Zetterström
Peter Zetterström
Skogsmästare
Auktoriserad Lantbruksvärderare
070-664 02 90

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier