Hästgård Flädie

Budgivning pågår!
Vid Borgeby, alldeles vid Bjärred, ligger denna hästgård med mycket att erbjuda. Det moderna boendet är bra planerat och håller hög standard. Stallen rymmer 10 hästboxar och hästhagar finns alldeles intill. Pendlingsläget är mycket bra såväl norr mot Helsingborg som söder mot Malmö och Köpenhamn.
Areal: 2,5 ha
Kommun: Lomma
Objektstyp: Åker
Prisidé: 9 500 000 SEK
Vid Borgeby, alldeles vid Bjärred, ligger denna hästgård med mycket att erbjuda. Det moderna och representativa boendet är bra planerat och håller hög standard. Till bostaden finns en stor härlig trädgårdstomt med stensatt uteplats och poolområde. Stallet rymmer 6 hästboxar, spolspillta och sadelkammare och hästhagar finns alldeles intill. Vidare finns utestall med fyra hästboxar, dubbelgarage samt ridbana. Pendlingsläget är mycket bra såväl norr mot Helsingborg som söder mot Malmö och Köpenhamn samt närheten till Lund. Försäljningen avser tre olika fastighetsbeteckningar vilket kan ge möjlighet för tex framtida nybyggnation av någon av de obebyggda tomterna.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Malmö
Stortorget 15
235 31   Vellinge
Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
072-700 16 70

Bilder (52)

Foto: Karl-Johan Hansson och Husfoto AB

Fastighetsuppgifter

Småhusbyggnad

Bostadshus

Attraktiv bostad med hög standard uppförd i 1,5 plan. Bostaden är uppförd i stomme av leca på gjuten platta under tak klätt med betongpannor. Boytan uppgår till 260 kvadratmeter enligt ägarens uppgifter. På bottenplan välkomnas vi av en entréhall med trappa till ovanvåningen. Från entréhallen når man stort ljust vardasgrum som är öppet mot det rymliga köket. Köket består av ett nyinsatt Noblessakök med svart stenskiva och nya vitvaror. Från vardasrummet kommer man direkt ut mot den stenlagda uteplatsen med pool i centrum. Mellan kök och vardagsrum finns en öppen spis. Vidare förbi köket finns en groventré och tvättstuga samt ett mindre rum som kan användas till arbetsrum alternativt sovrum. Genomgående klinker med golvvärme i dessa rum. På bottenplan finner vi också ett stort helkaklat badrum samt ett tv-rum med parkettgolv. I del av bottenplan finn en separat lägenhet med ca 20 kvm i boyta innehållande badrum, pentry och sovrum med egen ingång som kan lämpa sig väl för egen verksamhet alternativt uthyrning.

Ovanvåningen innehåller ett stort ljust och rymligt allrum, badrum vilket är renoverat 2016, tre sovrum varav ett med en walking clothes. Hela ovanvåningen har har parkettgolv och golvvärme.

Uppvärmning genom ett vattenburet system via värmepump , jordvärmeslinga på fastigheten. Centraldammsugare finns i bostaden. Kommunalt vatten och avlopp.

Trädgård med stor gräsmatta, uterum, mindre damm och hönshus med tillhörande hönsgård.

Driftskostnad

Elkostnad 45 000 kr
Vatten och avlopp 5 519 kr

Energibesiktning

Upprättas på begäran

Ekonomibyggnader

Häststall

Häststall uppfört i stomme av leca under tak klätt med betongpannor. Innehåller sex hästboxar, spolspillta, tvättutrymme, foderförråd och sadelkammare. I vinkel med häststallet finns ett utestall uppfört i trästomme under plåttak vilken innehåller fyra hästboxar och foderförråd. I anslutning till stallen finns en gjuten gödselplatta, ridbana om 20 m x 60 m och hagar. Det finns tre enklare lösdriftstall belägna i hagarna.

Garage

Dubbelgarage uppfört i vinkel med häststallet i lecastomme under tak klätt med betongpannor. I anslutning till garaget finns ett förrådsutrymme som rymmer värmepump och poolteknik.

Rättsförhållande

Fastighet

Lomma Borgeby 25:1, 26:1, 28:1

Ägare

Hellasvägen Invest Ab 1/1

Areal

Taxeringsvärde

Typkod 100 (Lantbruksenhet inte fastställd typ av), taxeringsvärde år 2018
Småhusmark 3 172 000 kr
Småhusbyggnad 2 457 000 kr
Summa: 5 629 000 kr

Inteckningar

Med fastigheten följer uttagna pantbrev om 8 250 000 kr. Inga lån ska övertas från säljaren.

Prospekt mm

Beställ tryckt prospekt

Karta

Ansvarig mäklare

Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
040-46 67 90
072-700 16 70

Fastighetsmäklare

Andreas Wahn
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning