Hästgård Flädie

Såld
Vid Borgeby, alldeles vid Bjärred, ligger denna hästgård med mycket att erbjuda. Det moderna boendet är bra planerat och håller hög standard. Stallen rymmer 10 hästboxar och hästhagar finns alldeles intill. Pendlingsläget är mycket bra såväl norr mot Helsingborg som söder mot Malmö och Köpenhamn.
Areal: 2,5 ha
Kommun: Lomma
Objektstyp: Gård
Vid Borgeby, alldeles vid Bjärred, ligger denna hästgård med mycket att erbjuda. Det moderna och representativa boendet är bra planerat och håller hög standard. Till bostaden finns en stor härlig trädgårdstomt med stensatt uteplats och poolområde. Stallet rymmer 6 hästboxar, spolspillta och sadelkammare och hästhagar finns alldeles intill. Vidare finns utestall med fyra hästboxar, dubbelgarage samt ridbana. Pendlingsläget är mycket bra såväl norr mot Helsingborg som söder mot Malmö och Köpenhamn samt närheten till Lund. Försäljningen avser tre olika fastighetsbeteckningar vilket kan ge möjlighet för tex framtida nybyggnation av någon av de obebyggda tomterna.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Malmö
Stortorget 15
235 31   Vellinge
Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
072-700 16 70

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning