Länntorp

Hjälmarnära gård
Areal: 38 ha
Kommun: Örebro
Objektstyp: Gård
Prisidé: 3 700 000 SEK
Anbudsdag: 26/9 2022
Gård, jord och skog nära Storhjälmaren. Belägen i utkanten av Hampetorp med det mindre samhällets bekvämligheter men ändå med fina möjligheter till enskildhet inom fastigheten. I övrigt erbjuder Länntorp även egna jaktmarker, gemensamma fiskevatten och övrigt friluftsliv.

Länntorp är belägen i utkanten av Hampetorp, vid Hjälmarens södra strand, i Örebro kommun. Gården har en fin markbalans med huvuddelen skogsmark och även en del åkermark. Densamma har tidigare fungerat som jordgubbsodling. Inriktningen mot jordgubbar medförde att den tidigare ägaren iordningställde byggnationen för att fungera som lagringsutrymme för bären samt även som försäljningslokal för desamma. ​

Fastighetens byggnation består av en bostadsbyggnad, en större ekonomibyggnad samt intilliggande, betjänande, uthus. Det finns även två arrendetomter med fritidshus uppförda på ofri grund inom fastigheten. Dessa genererar en årligt återkommande intäkt.

Omgivningen kring Hampetorp har de senaste åren utvecklats till ett mysigt samhälle med en trevlig blandning av fritidshushåll och permanenthushåll. Markerna på Länntorp erbjuder många lägen som lockar för nybyggnation. Nuvarande ägare har dock inte sökt några förhandsbesked för bygglov eller bygglov inom fastigheten.

Inägomarken brukas av jordägarna själva och övergår på tillträdesdagen. Jakträtten övergår till köparen den första juli 2023.

Välkommen att besöka gården, jorden och skogen på Länntorp. Passa även på att ta en promenad ned till stranden för att njuta av den vidsträckta utsikten över Storhjälmaren.

Kontakta Areal

Mats Fröjdenstam

Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare

Länntorp

Mats Fröjdenstam

Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-666 53 71

Bilder

Visa alla 31 bilder
Visa alla 31 bilder

Foto: Alexander von Sydow.

Karta

Mäklare

Areal | Örebro

Stubbengatan 2
703 44   Örebro
Alla objekt från Örebro

Ansvarig mäklare

Mats Fröjdenstam
Mats Fröjdenstam
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-666 53 71

Fastighetsmäklare

Håkan Schörling
Håkan Schörling
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-242 85 01

Dela

Jag är intresserad av fastigheten
Länntorp & vill bli kontaktad

Mäklaren för Länntorp kommer bli informerad och återkomma till dig inom kort.

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier