Såld

Lantlig idyll

Lantlig idyll
Areal: 0,5 ha
Kommun: Vellinge
Objektstyp: Småhus
  • Denna fastighet är såld
På ett fritt och trevligt läge med utsikt över det vackra åkerlandskapet, strax öster om Östra Grevie, ligger denna välskötta fastighet. Fastighetens bostadshus, garage, stora trädgård och beteshage skapar tillsammans en attraktiv fastighet med stora möjligheter.

Fastigheten består av ett trevligt och väl underhållet bostadshus med tillhörande carport och uteplats, ett större friliggande tvåbilsgarage, stor tomtyta om 5296 kvm bestående av en härlig trädgård med flera fina utemiljöer samt en mindre beteshage. Detta tillsammans skapar en attraktiv fastighet med goda förutsättningar för ett trevligt lantligt boende, en mindre hästgård eller boende i kombination med annan djurhållning, Fastigheten är belägen med vacker utsikt över det öppna åkerlandskapet strax öster om Östra Grevie i Vellinge kommun. Fastigheten har också goda kommunikationsmöjligheter med bla ca 2km till pågatågsstationen i Östra Grevie.

För mer information om fastigheten se prospektet nedan.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Malmö

Stortorget 15
235 31   Vellinge
Alla objekt från Malmö

Ansvarig mäklare

Karl-Johan Hansson
Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
072-700 16 70

Fastighetsmäklare

Andreas Wahn
Andreas Wahn
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier