Lantlig idyll

Såld
På ett fritt och trevligt läge med utsikt över det vackra åkerlandskapet, strax öster om Östra Grevie, ligger denna välskötta fastighet. Fastighetens bostadshus, garage, stora trädgård och beteshage skapar tillsammans en attraktiv fastighet med stora möjligheter.
Areal: 0,5 ha
Kommun: Vellinge
Objektstyp: Småhus
Fastigheten består av ett trevligt och väl underhållet bostadshus med tillhörande carport och uteplats, ett större friliggande tvåbilsgarage, stor tomtyta om 5296 kvm bestående av en härlig trädgård med flera fina utemiljöer samt en mindre beteshage. Detta tillsammans skapar en attraktiv fastighet med goda förutsättningar för ett trevligt lantligt boende, en mindre hästgård eller boende i kombination med annan djurhållning, Fastigheten är belägen med vacker utsikt över det öppna åkerlandskapet strax öster om Östra Grevie i Vellinge kommun. Fastigheten har också goda kommunikationsmöjligheter med bla ca 2km till pågatågsstationen i Östra Grevie.

För mer information om fastigheten se prospektet nedan.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Malmö
Stortorget 15
235 31   Vellinge
Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
072-700 16 70

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning