Såld

Lasses

Sjönära skogsgård
Areal: 45 ha
Kommun: Bollnäs
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Gården Lasses är belägen vid sjön Östra Gässlingen ca 10 km sydväst om Bollnäs. Fastigheten omfattar ca 45 ha mark med bostadshus och ekonomibyggnader.

Budgivning

Högsta bud 6 200 000 SEK

Nu finns möjligheten att förvärva gården Lasses, belägen vid sjön Östra Gässlingen ca 10 km sydväst om Bollnäs. Gården är högt belägen med sjöutsikt och har egen strandlinje mot Östra Gässlingen samt omringas av kringliggande åker och skogslandskap. Här kan aktivt skogsbruk och friluftsliv bedrivas, rymlig trädgård för odlingar och möjlighet till enklare djurhållning finns. Bostadshus om 4 rum och kök samt flera ekonomibyggnader med goda förvaringsmöjligheter. Fastigheten är fördelad på två markområden om totalt ca 45 hektar mark, varav 29,8 hektar produktiv skogsmark och 8,6 hektar inägomark. Virkesförrådet uppskattas till ca 5 800 m³sk vilket ger medelförråd om 196 m³sk/ha och medelboniteten är beräknad till 5,9 m³sk per ha och år. Skogsbeståndet har en tyngdpunkt på medelålders till äldre skog där ca 3 500 m³sk är i slutavverkningsbar ålder. Jakträtt i Bollnäs södra viltvårdsområde som omfattar ca 7 300 hektar.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Bollnäs

Industrigatan 8
821 41   Bollnäs
Alla objekt från Bollnäs

Ansvarig mäklare

Tomas Lusth
Tomas Lusth
Skoglig magister
Reg. fastighetsmäklare
070-002 59 71

Skogsekonom

Nils Persson
Nils Persson
Skogsmästare
Skogsekonom
070-002 59 74

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier