Såld

Lundby Frälsegård

Lundby Frälsegård
Areal: 2 ha
Kommun: Vadstena
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
1800-talsgård i toppskick. Poolområde och ekonomibyggnader med generösa ytor.

Lundby Frälsegård är en fantastiskt vacker gård som under senare år genomgått en pietetsfull renovering med stor hänsyn tagen till gårdens tidstypiska 1800-tals attribut. Mangårdsbyggnaden uppfördes 1895 och flankeras av två flyglar varav den södra utgör nyrenoverad bostad och den norra rymmer gäststuga, gym, garage m.m. Efter renovering av Mangårdsbyggnaden byggdes en oas på baksidan med inglasad veranda i sydvästläge som vetter mot stort trädäck och poolområde med uppvärmd saltvattenpool med romersk trappa, spatunna, utedusch och lusthus, allt omgärdat av lummig välskött trädgård med fruktträd och jordkällare med vin- och matkällare.

Utöver bostadsbebyggelsen finns vidare på gården en större vinkelbyggd loge med garage och uppställningsytor, murad byggnad med häststall och 6 boxar samt uppvärmd sadelkammare och snickarverkstad. I skydd av den vinkelbyggda logen finns en tennisbana alternativt paddock med grusbeläggning. Till gården hör totalt ca 2 ha mark vilken förutom trädgård och park utgör stängslad åkermark och rasthagar. Samtliga uppvärmda utrymmen på gården inklusive pool och spatunna värms upp mycket kostnadseffektivt.

Lundby Frälsegård håller ett genomgående synnerligen gott skick där renoveringar är gjorda med kvalitetsmaterial och med stor omsorg för och bevarande av gårdens vackra 1800-tals attribut.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Vadstena

Storgatan 34
592 30   Vadstena
Alla objekt från Vadstena

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier