Nils-Lars

Idyllisk gård nära Järvsö
Areal: 14 ha
Kommun: Ljusdal
Objektstyp: Skog
Prisidé: 7 500 000 SEK
KOMMANDE FÖRSÄLJNING

Välkommen till byn Föränge och denna fantastiska gård med ett naturskönt och svårslaget läge i ett av Järvsös vackraste omgivningar. Här möts man av en tilltalande och rejäl mangårdsbyggnad om ca 325 kvm med tidsenliga detaljer, smakfulla ytor och en underbar trädgård med fina gräsytor. Uppvärmning via jordvärme – låga driftkostnader.
På fastigheten finns också ett flertal ekonomibyggnader i en samlad gårdsbild, bl a ladugård med stor loge, maskinhall och verkstad. Förutom en enastående boendemiljö får man också sammanlagt ca 14 ha landareal i böljande landskap fördelat på fem skiften och som i huvudsak består av åkermark.
Helt enkelt en fastighet med toppenläge som passar perfekt för dig som vill ha en fin gård med fantastisk utsikt över den Hälsingska landsbygden och dess blånande berg samt närhet till Järvsö med dess breda utbud av service, restauranger, alpina skidbacke och cykelbanor. Här bor du också med fina utflyktsmål bakom knuten så som till exempel Toröns sommarrestaurang och utkiksplatsen på Mörkberget samt Järvsö klack för att nämna några.

Kontakta Areal

Göran Persson

Skogstekniker
Reg. fastighetsmäklare

Nils-Lars

Göran Persson

Skogstekniker
Reg. fastighetsmäklare
070-520 09 82

Bilder

Visa alla 5 bilder
Visa alla 5 bilder

Fastighetsuppgifter

Skog och mark

Åkermark

All åkermark är utarrenderad till och med 31 december 2024. Marken är alltså fri för köparen att bruka från och med 1 januari 2025. Åkermarken är väl hävdad.

Jakt

Fastigheten har jakträtt i Järvsö Östra Viltvårdsområde som omfattar ca 19 500 ha. Kontaktman är Gunnar Olsson, tel. nr. 070-687 43 68. Älgjakten bedrivs i fyra jaktlag. Småviltjakten bedrivs enskilt över hela området.

Fiske

Fisket i området administreras av Järvsö FVO. Se mer information på www.jarvsofvo.se.

Fastighetsbildning

Lantmäteriförrättning pågår då tidigare skiften tillhörande fastigheten har avyttrats, tillträde kan ske efter att lantmäteriförrättningen har vunnit laga kraft.

Rättsförhållande

Fastighet

Ljusdal Föränge 12:2

Taxeringsvärde

Då försäljningsobjektet avser del av fastighet saknas fastställt taxeringsvärde för objektet.

Inteckningar

Antal 6 st
Totalt belopp 781 000 kr

Förvärvstillstånd

Förvärvstillstånd erfordras för fysisk person som ej varit folkbokförd i Ljusdals kommun det senaste året. Avgiften är f.n. 4 600 kr. Mäklaren hjälper till att ansöka om förvärvstillstånd. Förvärv av juridisk person (exempelvis aktiebolag) kräver förvärvstillstånd.

Karta

Mäklare

Areal | Ljusdal

Bjuråkersvägen 20 A
827 31   Ljusdal
Alla objekt från Ljusdal

Ansvarig mäklare

Göran Persson
Göran Persson
Skogstekniker
Reg. fastighetsmäklare
0651-688 52
070-520 09 82

Fastighetsmäklare

Robert Danhard-Rundquist
Robert Danhard-Rundquist
Reg. fastighetsmäklare
0651-688 59
076-105 21 32

Dela

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier