Såld

Ottsjön

Skog i Sundsvall
Areal: 41 ha
Kommun: Sundsvall
Objektstyp: Skog
  • Denna fastighet är såld
På cykelavstånd från Sundsvall finns denna obebyggda skogsfastighet om 41,5 ha med jakt i Viltvårdsområde om 3 100 ha och dess natursköna läge vid Ottsjön.

Skogsfastighet utan byggnader belägen strax utanför Sundsvall med mark mot natursköna och populära Ottsjön. Fastigheten är om totalt 41,5 ha uppdelad på tre skiften med mark från Timmervägen och som sträcker sig nordväst om Ottsjön med mark på båda sidor om sjön. Det finns både produktiv skogsmark om 34,8 ha samt åkermark om 3,2 ha. Uppskattat virkesförråd om ca 6 000 m³sk där stor del har uppnått slutavverkningsbar ålder, ca 4 300 m³sk. Här kan det kanske finnas möjligheter att stycka av tomter på fastigheten och goda förutsättningar för rekreation i naturen genom, jakt, fiske, bada vid Ottsjöns klippor, kanske fylla svamp och bärkorgarna på hösten från egen skog. Vandra på de många vandringsleder som finns i området till stugor som Skönviksstugan, Klippstugan och Hulistugan. Fastigheten ingår i Sköns Viltvårdsområde om ca 3 100 ha.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Härnösand

Järnvägsgatan 2
871 45   Härnösand
Alla objekt från Härnösand

Ansvarig mäklare

Patrik Ulander
Patrik Ulander
Skogsingenjör
Reg. fastighetsmäklare
070-664 02 85

Kontaktperson

Peter Zetterström
Peter Zetterström
Skogsmästare
Auktoriserad Lantbruksvärderare
070-664 02 90

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier