Såld

Övre Utendal

Gård i Utendal
Areal: 10 ha
Kommun: Borlänge
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Stadsnära gård med avskilt läge. Möjlighet till odling och djurhållning, Jakt och fiske.

En fantastisk möjlighet att förvärva en stadsnära gård med avskilt läge. Med närheten till Borlänge centrum endast 5 km bort och Dalsjö golfbana på andra sidan krönet erbjuder fastigheten en lugn oas. Här finns goda möjligheter till djurhållning, odlingar och även uthyrning av en stuga på gården. Ekonomibyggnader som lockar såväl den som är intresserad av den småskaliga djurhållningen som den motorintresserade.

Gårdens fördelaktiga läge på en höjd mellan Borlänge, Dalälven, Torsång, Ornäs och Ösjön gör att distanserna aldrig känns långa och aktivitetsmöjligheterna många. Närhet till flera mindre byar med genuin Dalakänsla som erbjuder förskolor, grundskolor, golfbana, padelbana, nybyggt träningscenter, fik, båtplatser samt idrottsföreningar för att nämna några. Under vinterhalvåret finns möjlighet till långfärdsskridskoåkning på Ösjön och Runn, längdskidåkning i Bergebo och utförsåkning i Romme Alpin endast ca 20 min bort.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Hedemora

Åsgatan 62
776 31   Hedemora
Alla objekt från Hedemora

Ansvarig mäklare

Kenneth Skovshoved
Kenneth Skovshoved
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-654 53 06

Mäklarassistent

Kerstin Granath
Kerstin Granath
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-556 67 68

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier