Sörbo

Såld
Välarronderad skogsfastighet om ca 13,0 hektar produktiv skogsmark med påbörjad timmerstuga belägen intill Anneforsån väster om Sörbo.
Areal: 13 ha
Kommun: Bollnäs
Objektstyp: Skog
Budgivning pågår, högsta bud fn 1 250 000 kr.

Bebyggd skogsfastighet i Bollnäs kommun med bilväg genom hela fastigheten. På fastigheten finns ett påbörjat fritidshus på en höjd ca 50 meter från Annerforsån som utgörs av en välgjord timmerstomme med en byggnadsyta om ca 60 kvm samt en äldre servicebyggnad. Fastigheten består av totalt två markområden om totalt ca 13,7 hektar mark varav 13,0 hektar produktiv skogsmark belägen väster om Sörbo intill Anneforsån. Virkesförrådet uppskattas till ca 1 928 m³sk vilket ger medelförråd om 148 m³sk/ha och med en medelbonitet beräknad till 5,5 m³sk per ha och år. Skogsbeståndet har en relativt jämn fördelning mellan ungskogar, gallringsskogar och slutavverkningsbar skog. Fastigheten har jakträtt inom Bollnäs södra viltvårdsområde.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Bollnäs
Industrigatan 8.
821 41   Bollnäs
Tomas Lusth
Skoglig magister
Reg. fastighetsmäklare
070-002 59 71

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning