Tomtmark

Möjlighet att uppföra ert drömboende på en väl tilltagen tomt. Tomten är under avstyckning med positivt förhandsbesked på ett mycket vackert läge med utsikt över ett varierande landskap.
Areal: 0,15 ha
Kommun: Vellinge
Objektstyp: Tomtmark
Prisidé: 1 425 000 SEK
Nu ges möjligheten att bygga, bo och leva i en fantastiskt vacker och lantlig miljö strax öster om Östra Grevie. Två tomter, vilka är under avstyckning med positivt förhandsbesked om bygglov, utbjudes härmed till försäljning. Tomterna erbjuder ett unikt läge med en hänförande utsikt över det varierande landskapet som breder ut sig öster om landsvägen. Tomterna är väl tilltagna med en areal om vardera 1 500 kvadratmeter. I Östra Grevie finner vi bland annat förskola och tågstation .
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Malmö
Stortorget 15
235 31   Vellinge
Andreas Wahn
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Bilder (13)

Foto: Husfoto & Andreas Wahn

Fastighetsuppgifter

Skog och mark

Tomter

Positivt förhandsbesked är erhållet från Vellinge kommun 2018 om att uppföra enbostadshus i skånsk byggnadstradition med tillhörande komplementbyggnad. Bygglov ska inkomma till kommunen från köpare senast 2020-05-17. Tomterna om vardera ca 1 500 kvm är under avstyckning.

El samt kommunalt vatten och avlopp ligger i tomtgränsen. Anslutningsavgifter erlägges av köparen. För information om anslutningsavgifter se Vellinge kommuns hemsida.

Anslutningsmöjlighet finns till fiber genom Vellinge stadsnät.

Området

Östra Grevie är ett samhälle alldeles vid den berömda landsvägen. Byn utvecklas snabbt med nybyggnation av både villor och bostadsrätter, mycket tack vare att byn har fått Pågatågsstation. I Östra Grevie finns en privat förskola och i Västra Ingelstad, några kilometer västerut, driver Framtidskompassen både förskola och grundskola i privat regi. Med sin tågstation är Östra Grevie närmast idealiskt ur pendlingssynpunkt. Restid på endast några minuter till Trelleborg och till Triangeln i Malmö är det 15 min.

Taxeringsvärde

Tomterna är under avstyckning och har därför inget fastställt taxeringsvärde.

Rättsförhållande

Fastighet

Vellinge Östra Grevie 12:14, del av

Ägare

Thomas Hansson 1/2
Marie-Louise Hansson Lillås 1/2

Prospekt mm

Beställ tryckt prospekt

Karta

Ansvarig mäklare

Andreas Wahn
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Fastighetsmäklare

Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
040-46 67 90
072-700 16 70

Senast inkomna fastigheter till försäljning