Välkommen Madelene Ångman-Schön!

Välkommen Madelene Ångman-Schön!

Nu var det dags att presentera ännu en ny, härlig kollega. Madelene har under de senaste 4 åren jobbat som redovisningsekonom på Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult direkt efter gymnasiet. Hon kommer jobba med både redovisning och även hjälpa oss inom mäkleri i Ljusdal.

Berätta lite, vem är du och vart kommer du ifrån?
Jag heter Madelene och bor i utkanten av Färila i ett litet hus tillsammans med min sambo Tommy och våra två hundar. Familjen är det viktigaste för mig, därav anledningen till att jag aldrig flyttat från min hemby. Två av mina syskon bor dock utomlands, men det är ju hit dom kommer när dom kommer hem. Utanför arbetet blir det mycket kvalitetstid med familj och vänner. Nu när vi äntligen fått lite snö vill man ju även passa på att rasta skotrarna hemikring, annars är det fjällen som gäller torsdag-söndag när det finns möjlighet.

Hur kommer det sig att du valt att jobba på Areal?
Ekonomi har jag velat jobba med sen jag gick i årskurs 7 på grundskolan, sen har vi har alltid haft jord- och skogsbruk inom familjen. När jag var ungefär 6-7 år flyttade vi till en lite större gård och skaffade både hästar, grisar och kaniner. Under den tiden ägde min farmor och farfar en mindre skogsfastighet, och morfar ett jordbruk där även han hade hästar. Sommarloven användes därför till höbärgning på två ställen, fylla farfars vedförråd och allt däremellan. Härliga tider! Vad som gjorde att jag hamnade just här just nu var för att kontoret här i Ljusdal visade intresse och ville att jag skulle bli en i gänget, så jag tog chansen!

Vad tycker du känns mest spännande med jobbet på Areal?
Definitivt utmaningen som jobbet medför. Jag kommer få utvecklas i rollen som rådgivare och det känns jättekul! Även spänd på att få hjälpa till inom fastighetsförmedlingen och lära mig nya saker.

Med detta vill vi hälsa Madelene varmt välkommen till Areal. Det känns bra att hon numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Ljusdal. Vill du prata med Madelene? Då når du henne på telefon 072-531 57 80 och via e-post, [email protected]

På gång hos Areal

Visa fler