Sälj din lantbruksfastighet, jordbruksfastighet, skog eller gård med Areal

Fastighetsförmedling och rådgivning för jord- och skogsbruk. Med fötterna stadigt i myllan.

Vi är Areal – Experter inom fastighetsförmedling och rådgivning inom jord- och skogsbruk. Alltid redo att hjälpa dig som vill köpa eller sälja skog, mark och gårdar. Med fötterna stadigt i myllan. Med ett rikstäckande kontaktnät och lång erfarenhet av att värdera och sälja skog eller gård är vi här för att guida dig genom hela processen.

Att sälja en gård involverar ofta stora belopp och mycket känslor. Det handlar om att få ut rätt pris men i hög grad också om att hitta rätt köpare. Läs i Areals säljprocess för tips om vad man behöver tänka på när du vill sälja lantbruksfastighet eller sälja jordbruksfastighet. Vår säljprocess är utformad med just detta i åtanke. Med lång erfarenhet och djupgående kunskap om den unika dynamiken inom jord- och skogsbruksfastigheter hjälper vi dig när du vill sälja skog eller sälja gård.

Sälja din lantbruksfastighet, jordbruksfastighet, skog eller gård?

Att sälja en gård involverar både privatekonomiska, företagsekonomiska, juridiska och inte minst känslomässiga faktorer. Överväger att sälja lant- eller jordbruksfastighet är det viktigt att du har en partner som inte bara har koll på marknaden utan också förstår den särskilda komplexiteten inom dessa områden. Därför är valet av mäklare kanske din viktigaste uppgift som säljare. Ta gärna in offerter, jämför och diskutera hur försäljningen bör genomföras om du överväger att sälja skog eller sälja gård. Fundera på och framför dina egna önskemål och förväntningar kring din försäljning. Vanliga funderingar är fastighetens värde, hur marknaden ser ut, vilken tidpunkt man ska sälja och ekonomiska konsekvenser men det handlar även om att ta hänsyn till allt från mark och eventuella arrenden till skogstillgångar och eventuell djurhållning. Areals expertis sträcker sig över dessa aspekter och mäklaren som du valt kommer hjälpa dig i alla delar av försäljningen från förberedelsen till slutmålet, oavsett om det gäller att sälja lantbruksfastighet, sälja jordbruksfastighet, sälja skog eller sälja gård. Med rätt förberedelser och rätt handläggning går processen smidigt och lämnar alla parter nöjda.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att genom engagemang och kunskap ge marknadens bästa förmedlings- och rådgivningstjänster inom jord och skog.

Våra ledord

  • Kunskap
  • Engagemang
  • Handlingskraft
  • Kontakta ditt Arealkontor här: