Sälja med Areal

Fastighetsförmedling och rådgivning för jord- och skogsbruk. Med fötterna stadigt i myllan.

Försäljningen av en gård involverar ofta stora belopp och mycket känslor. Det handlar om att få ut rätt pris men i hög grad också om att hitta rätt köpare. Läs i Areals säljprocess för tips om vad man behöver tänka på.

En gårdsförsäljning involverar både privatekonomiska, företagsekonomiska, juridiska och inte minst känslomässiga faktorer. Därför är valet av mäklare kanske din viktigaste uppgift som säljare. Ta gärna in offerter, jämför och diskutera hur försäljningen bör genomföras.

Fundera på och framför dina egna önskemål och förväntningar kring din försäljning. Vanliga funderingar är fastighetens värde, hur marknaden ser ut, vilken tidpunkt man ska sälja och ekonomiska konsekvenser. Mäklaren som du valt kommer hjälpa dig i alla delar av försäljningen från förberedelsen till slutmålet.

Med rätt förberedelser och rätt handläggning går processen smidigt och lämnar alla parter nöjda.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att genom engagemang och kunskap ge marknadens bästa förmedlings- och rådgivningstjänster inom jord och skog.

Våra ledord

  • Kunskap
  • Engagemang
  • Handlingskraft

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier