Areal ber att få önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Areal ber att få önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Det börjar bli dags att stänga böckerna för ännu ett år. I vanlig ordning är det mycket som skall vara klart inför ett årsskifte.

Så här i slutet på året är det alltid klokt att blicka tillbaka på året som gått och fundera på vilka mål man har för kommande år. Vi kan konstatera att vi hjälpt hundratals markägare att sälja sina gårdar, vi har samtidigt fått glädjen hos nya ägare när de förverkligat sin dröm. För många av våra kunder är försäljningen eller köpet av en gård den största affären de gjort i livet. Det känns bra att få förmånen att hjälpa människor i detta.

Vi har hjälpt tusentals människor med råd och dåd i deras ägande, vi har värderat gårdar och vi har sett gårdar skiftas inom familjen. Vi vill tacka alla våra kunder för det förtroende vi fått och ser fram mot 2019.

Areal har en ambition av att växa och bestå. För att det skall vara möjligt måste vi föryngra och se till att vi etablerar oss på nya orter. Detta kommer att tydliggöras av att vi tidigt under 2019 kommer att förstärka med nya medarbetare på befintliga orter och även öppna ett nytt kontor.

Avslutningsvis så hoppas jag att ni alla får en lugn fin julhelg och att ni tar er tid att njuta av den här tiden med vänner och familj.

Fredrik Luhr
VD Areal Sverige

På gång hos Areal

Visa fler