Areal i Värnamo

Areal i Värnamo

Nu välkomnar vi Viktor Carlström till Areal! Viktor är skogsmästare och har öppnat kontor i Värnamo.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Mitt namn är Viktor Carlström och jag bor tillsammans med min fru Therese och vår 1,5-årige son Gustav på en gård utanför Värnamo som vi köpte förra året. På fritiden umgås jag gärna med familjen eller ger mig ut i skogen för att sköta om den på bästa sätt. Före min tid på Areal har jag arbetat som virkesköpare och skogsarbetare.

Hur kommer det sig att du valt att jobba för Areal?

Mycket för att jag alltid har fått en positiv upplevelse av alla jag träffat genom åren i organisationen, både när jag köpt fastigheter som Areal har mäklat och när jag gjorde mitt examensarbete, så har man alltid känt sig välkommen och blivit bemött på ett enkelt och naturligt sätt. Så när möjligheten dök upp tänkte jag, en sådan organisation vill jag vara en del av!

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

Det som jag tycker är mest spännande är att det både är tillfredställande och meningsfullt att arbeta med dessa näringar. Det är otroligt kul att se resultatet av nerlagt arbete direkt, men också att följa hur de åtgärder man gjort i både skog och mark utvecklar sig med tiden.

Vi hälsar Viktor varmt välkommen till Areal!

Kontaktuppgifter hittar ni här.

På gång hos Areal

Visa fler