Såld

Åsansbroskogen

Skog och vindkraft
Areal: 648 ha
Kommun: Berg
Objektstyp: Skog
  • Denna fastighet är såld
Fin tillväxtsfastighet med god årlig intäkt från vindkraft. 40 331 m³sk med 2 763 m³sk, tillväxt/år. Jakt i mindre jaktlag om 1 700 ha.

Större skogsfastighet med mycket hög årlig tillväxt och tre vindkraftverk, vackert belägen vid Mullberget, öster om Rätan i Bergs kommun. Fastigheten som utgörs av ett sammanhängande skifte innehållande 40 331 m³sk med i huvudsak ung och gallringskogar genererar en årlig tillväxt om hela 2 763 m³sk! Vidare ingår fastigheten i vindkraftpark med tre verk på fastigheten som generar en god årlig intäkt. Total areal om 648 ha varav 567 ha produktiv skogsmark. Totalt virkesförråd om 40 331 m³sk varav 32 813 m³sk är G1/R2 skog och 2 479 m³sk är S1 och S2 skog. Mycket god tillgänglighet med väg som sträcker sig genom hela skiftet, adderat med egna stickvägar. Vidare erbjuder innehavet goda jakt och fiskemöjligheter i naturskön miljö. Ingår i jaktlag som förfogar över ca 1 700 ha. Väl arronderad produktionsfastighet med löpande årlig intäkt från vindkraft, som erbjuder attraktivt investeringsalternativ för den jakt och skogsintresserade investeraren, allt i naturskön natur och med närhet till Klövsjö och Vemdalens Alpina destinationer.

Fastigheten erbjuder:
– Mycket fin investering/kapitalplacering där ung- och gallringsskogarna med god tillväxt kraftigt ökar den årliga volymen (2 763 m³sk/år) och värdet på fastigheten
– Andel i vindkraftspark med tre verk på egna fastigheten som ger mycket god årlig intäkt
– Fina rekreationsmöjligheter med jakt och fiske i vacker miljö

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Östersund

Ringvägen 2
831 57   Östersund
Alla objekt från Östersund

Ansvarig mäklare

Thomas Persson
Thomas Persson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 58

Fastighetsmäklare

Sofia Palmkvist
Sofia Palmkvist
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 16

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier