Grinda Gård

Såld
Sörmlandsgård från tidigt 1900-tal med boende i toppklass.
Areal: 11 ha
Kommun: Flen
Objektstyp: Gård
På en naturskön plats i Bettna socken, mellan Flen och Nyköping, cirka 2,5 km nordost om Bettna samhälle finns Grinda gård belägen. Omgärdad av såväl skog, åker som äng och med utsikt över de egna markerna finner vi en gård med boende i absolut toppklass. Den nykrattade grusgången leder upp till en mangårdsbyggnad från början av 1900-talet i sörmländsk herrgårdsstil, som för 11 år sedan ambitiöst och varsamt renoverades med noga utvalda material och detaljer med fokus på sekelskifte och lantlig romantik.
Runt mangårdsbyggnaden finns en uppvuxen trädgård anpassad för både njutning och odling. Här finns bland annat ett orangeri med utekök, stor altan och badtunna. Grinda gård är en oas för den som vill bedriva egen verksamhet och få utlopp för både odling, mindre djurhållning och en stressfri tillvaro, men med storstaden inom bra räckhåll.

Fastigheten omfattar en landareal om 11 ha, samlad i en rationell ägofigur, som i huvudsak fördelas över 4 ha skogsmark samt 7 ha åker- och betesmark.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Stockholm
Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning