Såld

Grinda Gård

Lantligt drömboende
Areal: 11 ha
Kommun: Flen
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Sörmlandsgård från tidigt 1900-tal med boende i toppklass.

På en naturskön plats i Bettna socken, mellan Flen och Nyköping, cirka 2,5 km nordost om Bettna samhälle finns Grinda gård belägen. Omgärdad av såväl skog, åker som äng och med utsikt över de egna markerna finner vi en gård med boende i absolut toppklass. Den nykrattade grusgången leder upp till en mangårdsbyggnad från början av 1900-talet i sörmländsk herrgårdsstil, som för 11 år sedan ambitiöst och varsamt renoverades med noga utvalda material och detaljer med fokus på sekelskifte och lantlig romantik.
Runt mangårdsbyggnaden finns en uppvuxen trädgård anpassad för både njutning och odling. Här finns bland annat ett orangeri med utekök, stor altan och badtunna. Grinda gård är en oas för den som vill bedriva egen verksamhet och få utlopp för både odling, mindre djurhållning och en stressfri tillvaro, men med storstaden inom bra räckhåll.

Fastigheten omfattar en landareal om 11 ha, samlad i en rationell ägofigur, som i huvudsak fördelas över 4 ha skogsmark samt 7 ha åker- och betesmark.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Stockholm

Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Alla objekt från Stockholm

Ansvarig mäklare

Jens Agensjö
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Mäklarassistent

Markus Forsbäck
Markus Forsbäck
VD
Jägmästare
070-402 91 07

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier