Såld

Jägmästare Norrbys skog

Välskött, välarronderad och växtlig.
Areal: 375 ha
Kommun: Smedjebacken
Objektstyp: Skog
  • Denna fastighet är såld
Skogsmark med tyngdpunkt i synnerligen välskötta och växtliga gallringsskogar. Markerna är lätt tillgängliga via ett väl utbyggt vägnät och erbjuder rika möjligheter till jakt, rekreation och fina naturupplevelser.

Jägmästare Norrbys skog, eller mer formellt Stora Tolvsbo 7:33, är belägen i den natursköna och storslagna Bergslagen strax sydväst om Söderbärke i Smedjebackens kommun. Fastigheten är obebyggd, sånär som på en trevlig jaktstuga, och omfattar ett välarronderat skifte om cirka 375 ha, varav 368 ha är skogsmark med tyngdpunkt i synnerligen välskötta och växtliga gallringsskogar. Markerna är lätt tillgängliga via ett väl utbyggt vägnät och erbjuder rika möjligheter till jakt, rekreation och fina naturupplevelser. En ny ägare till jägmästare Norrbys skog kommer att få glädjen att fortsätta förvalta en fantastisk skogsegendom med bästa förutsättningar till en substantiellt hög värdetillväxt över tid.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Falun

Stallgränd 7
791 40   Falun
Alla objekt från Falun

Ansvarig mäklare

Fredrik Luhr
Fredrik Luhr
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-650 40 83

Fastighetsmäklare

Jens Agensjö
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier