Såld

Hagby gård

Virkesrik sörmlandsgård
Areal: 207 ha
Kommun: Nyköping
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Vackert belägen med trevliga hus och fantastisk jakt. 50 min från Stockholm.

Hagby gård är en välarronderad och lättåtkomlig jord- och skogsbruksfastighet som erbjuder det mesta en sörmländsk gård kan önskas leverera. Gården är vackert belägen cirka 22 km nordost om Nyköping och till Stockholm tar det endast cirka 50 minuter med bil.

Den totala landarealen om 207 ha fördelas över två nära-liggande skiften där ägoslagen främst utgörs av 132 ha välskött produktiv skogsmark, med ett virkesförråd om 31 000 m3sk, samt 61 ha jordbruksmark.

Gårdscentrum är centralt beläget på det södra skiftet, naturskönt placerat på en höjd med fin utsikt över omgivningarna.

Här finns två charmiga bostäder och praktiska ekonomibyggnader för gårdens förvaltning. På fastigheten finns även fyra torp med goda uthyrningsmöjligheter.

Markerna är rika på vilt med en stark dovhjortsstam som tillsammans med älg, kronhjort, rådjur, vildsvin och övrigt småvilt erbjuder många spännande jaktmöjligheter för den intresserade.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Stockholm

Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Alla objekt från Stockholm

Ansvarig mäklare

Jens Agensjö
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Mäklarassistent

Marcus Hallenberg
Marcus Hallenberg
Ekonomagronom
Reg. fastighetsmäklare
070-625 98 03

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier