Hagby gård

Såld
Vackert belägen med trevliga hus och fantastisk jakt. 50 min från Stockholm.
Areal: 207 ha
Kommun: Nyköping
Objektstyp: Gård
Hagby gård är en välarronderad och lättåtkomlig jord- och skogsbruksfastighet som erbjuder det mesta en sörmländsk gård kan önskas leverera. Gården är vackert belägen cirka 22 km nordost om Nyköping och till Stockholm tar det endast cirka 50 minuter med bil.

Den totala landarealen om 207 ha fördelas över två nära-liggande skiften där ägoslagen främst utgörs av 132 ha välskött produktiv skogsmark, med ett virkesförråd om 31 000 m3sk, samt 61 ha jordbruksmark.

Gårdscentrum är centralt beläget på det södra skiftet, naturskönt placerat på en höjd med fin utsikt över omgivningarna.

Här finns två charmiga bostäder och praktiska ekonomibyggnader för gårdens förvaltning. På fastigheten finns även fyra torp med goda uthyrningsmöjligheter.

Markerna är rika på vilt med en stark dovhjortsstam som tillsammans med älg, kronhjort, rådjur, vildsvin och övrigt småvilt erbjuder många spännande jaktmöjligheter för den intresserade.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Stockholm
Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning