Såld

Pengfors

Gård med skog och åker
Areal: 149 ha
Kommun: Vännäs
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld

Vackert beläget i byn Pengfors, ca 8 kilometer nordväst om Vännäs samhälle ligger denna virkesrika lantbruksfastighet som rymmer ett gårdscentrum med bostadshus, gårdshus, västerbottensgård, ladugård samt flera ytterligare ekonomibyggnader. Här finns bra möjligheter för enklare djurhållning samt mycket generösa förvaringsutrymmen. För den som önskar finns möjlighet till uthyrning av ytorna i ekonomibyggnaderna. Från gårdscentrum bjuds man på en fin utsikt ut över en levande landsbygd.

Enligt skogsbruksplanen mäter fastigheten ca 149 ha varav ca 123 ha produktiv skogsmark och ca 17 ha åkermark. Det totala virkesförrådet uppgår till ca 16 400 m3sk. Med fastigheten följer jakt och fiskerätt. Närområdet bjuder på en mycket fin natur och i Vännäs samhälle finns skola och barnomsorg samt all den närservice du kan önska dig. Fastigheten erbjuder bra odlingsmöjligheter och är ett fantastiskt ställe för den som vill njuta av en levande landsbygd.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Umeå

Kaserngatan 3
903 47   Umeå
Alla objekt från Umeå

Ansvarig mäklare

Fredrik Norlin
Fredrik Norlin
Ekonom
Reg. fastighetsmäklare
070-229 60 74

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier