Fastighetsförmedling

Förmedling av jord- och skogsfastigheter har varit Areals signum ända sedan starten 1983. Genom åren har vi förmedlat tusentals egendomar och för varje kund vi samverkat med har vi gjort nya erfarenheter, fått djupare insikt och lärt oss mer. Vårt engagemang, kompetens och arbetssätt är det som särskiljer oss på marknaden och vi brinner fortfarande lika mycket för att det ska bli en lyckad affär för både köpare och säljare.

Att genomföra en fastighetsaffär är en stor och betydelsefull händelse som involverar betydande ekonomiska värden och regelverk kring skatter och fastighetsjuridik. Men också traditioner, kulturhistoria och känslomässiga värden. Vi vet att det inte alltid är ett enkelt beslut att sälja gården.

Inom Areal arbetar drygt 30 registrerade fastighetsmäklare med spetskompetens inom jord och skog, fördelat över hela landet. Förmedlingsarbetet sker ofta genom samarbeten mellan mäklare och våra rådgivare.

Välkommen att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av vår kunskap.

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier