God jul önskar Areal

God jul önskar Areal

God jul och ett gott nytt 2021 önskar Areals VD Mats Bygge

Året 2020 var märkligt, det har inte undgått någon. Det här året har ändå inneburit ett fantastiskt bra år för Areal. Vi har sålt fler fastigheter för högre köpeskillingar än någonsin och Areal gör faktiskt sitt bästa år hittills.

På sätt och vis häpnadsväckande, men det här med reala tillgångar i form av jord och skog samt ett levnadssätt på landsbygden som ter sig alltmer lockande är väl främsta förklaringarna.

Areal har vuxit snabbt de senaste åren, med alltfler duktiga medarbetare på alltfler orter i Sverige. Mycket glädjande det också. Nu runt årsskiftet kommer ytterligare ett antal nya arealare till oss. Ni skall känna er varmt välkomna!

Vi vill nu så här inför julen tacka våra kunder, samarbetspartners och affärsbekanta för det gångna året och ser fram emot det nya 2021 tillsammans med er.

Jag passar även på att tacka för mig i rollen som först Styrelseordförande ett par år och därefter VD i Areal. Nu vid årsskiftet tar nämligen jägmästare Markus Forsbäck över VD-rollen efter mig. Jag fortsätter som skattekonsult på Areal-Västerås. Markus är välkänd av många i branschen och jag vill önska honom allt gott med detta.

 

 

 

 

 

Ha riktigt sköna helger nu!

Mats Bygge, VD Areal

På gång hos Areal

Visa fler