Gustav, välkommen till Areal Karlstad

Gustav, välkommen till Areal Karlstad

Vem är du och var kommer du ifrån?

Hej! Jag heter Gustav Thorvall och kommer från samhället Vansbro som ligger i västra Dalarna. Nu i skrivande stund är jag 24 år och en ny examinerad Skogsmästare. Jag har flyttat till Karlstad i mitten av maj 2022 och är där med helt nyinflyttad i staden. Hur det kommer sig att jag har valt att flytta till just Karlstad är på grund av att jag har fått jobb här och jag tycker det är en trevlig och en stad i min smak. Mina främsta intressen är bland annat äta och laga god mat, träna samt vara ute i naturen och göra diverse grejer.

Hur kommer det sig att du har valt att jobba på Areal?

Under min första termin på skogsmästarprogrammet fick jag möjligheten att besöka en ”framtida arbetsplats”. Jag hade sedan start, intresset för ekonomi och förmedling av jord/skogsfastigheter och blev där med tipsad av en klasskamrat om företaget Areal. Jag kontaktade Areals kontor i Karlstad och som slutade med att jag fick komma på besök. Arbetsplatsbesöket blev lyckat och under skoltidens gång höll vi kontakten. Detta mynnade sedan ut i en anställning och när jag fick förfrågan om en anställning, var saken klar. Jag hade nämligen redan från arbetsplatsbesöket bestämt mig att, om jag skulle få möjligheten att jobba på Areal skulle jag ta den!

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

Från den dagen mitt intresse för just skog väcktes och under utbildningens gång har jag insett hur många möjligheter branschen har. Det som driver mig just att jobba med lantbruk och skog är att det är ett av mina största intressen. Jag har även som intresse att genom min kunskap kunna hjälpa människor och lösa problem så att deras mål eller olika intressen uppfylls.

Vi hälsar Gustav varmt välkommen till Areal. Kontaktuppgifter hittar du här.

På gång hos Areal

Visa fler