Välkommen Hans Littorin!

Nu är det dags att välkomna ännu en ny kollega, denna gång i Åmål. Hans är civilekonom och fastighetsmäklare och har tidigare jobbat vid Skatteverket under 15 år och på redovisningsbyrå i 4 år.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag heter Hans Littorin och bor i villa i Åmål, Dalslands enda stad. Jag bor här tillsammans med min Sambo Susanne, Olle 12 år och strävhåriga taxen Elsa 1 år. Vid årsskiftet startade jag eget och arbetar vidare med flertalet kunder jag hade som anställd. Jag har vid sidan av jobbet på redovisningsbyrån de senaste åren studerat på distans vid högskolan i Gävle och blev godkänd registrerad fastighetsmäklare under 2019.  Mitt största fritidsintresse är jakt och förhoppningsvis kommer min tax Elsa igång med jakten till hösten. Lediga stunder tillbringas ofta med familjen vid sommarstället i Bohuslän.

Hur kommer det sig att du har valt att jobba på Areal?

Jag tycker det ska bli väldigt kul att kombinera bokföring, deklarationer och skatteplanering med fastighetsförmedling inom Areal. Det känns väldigt bra att kunna hjälpa kunden även när det blir dags för generationsskiften, värdering och försäljning av fastighet. Jag ser väldigt positivt på framtiden inom Areal. Det känns tryggt och säkert att börja min karriär som mäklare inom en rikstäckande organisation med så många engagerade, kompetenta och hjälpsamma medarbetare.

Vi hälsar Hans varmt välkommen till Areal. Det känns bra att han numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Åmål. Vill du kontakta Hans? Då når du honom på telefon 070-601 86 05  och via e-post, [email protected]

På gång hos Areal

Visa fler