Välkommen Jonas Persson!

Välkommen Jonas Persson!

­Vi välkomnar ännu en ny medarbetare till Areals kontor i Ljusdal. Jonas Persson är utbildad skogsmästare och kommer att arbeta med ekonomisk rådgivning, skogliga tjänster såsom planläggning och värdering samt som mäklarassistent.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag kommer från Järvsö och är efter studier i Skinnskatteberg, Uppsala och en kortare tid i Stockholm åter på hemmaplan för att ansluta mig till gänget på Ljusdalskontoret. Fritiden spenderar jag gärna med familj och vänner, tar en tur på längdskidor eller vistas ute i skog och mark för att till exempel plocka svamp och bär. Jag snörar även gärna på mig löparskorna för en runda.

Varför tror du att Areal är en arbetsplats för dig?

Bilden jag har av Areal är en organisation som präglas av familjär stämning med mycket kompetenta och engagerade medarbetare. Att få möjligheten att kombinera mina intressen för såväl jord och skog som gårdar och ekonomi känns väldigt spännande. Jag tvekar inte en sekund på att jag kommer trivas bra och ser fram emot att bli en del av och representera Areal.

Vad är det med jord- och skogsbruk, tycker du, som är så intressant?

Mitt intresse växte fram successivt under min uppväxt. Där har jag mycket att tacka min far, som arbetat stora delar av sitt yrkesliv i skogsbranschen. Ju mer insyn jag fick i familjens fastighet ju mer spännande verkade det. Jag fick en känsla för vad det innebär att äga, förvalta och bruka en jord- och skogsbruksfastighet. Utöver monetära värden är skogsägande många gånger även starkt förknippat med affektionsvärden, den kombinationen gillar jag. Min tro är att jord- och skogsbruket går en ljus framtid till mötes vilket gör att mitt yrkesval känns helt rätt.

Med detta vill vi hälsa Jonas varmt välkommen till Areal. Det känns bra att han numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Ljusdal. Vill du prata med Jonas? Då når du honom på telefon 076-105 21 32 och via e-post, [email protected].

På gång hos Areal

Visa fler