Välkommen Malin Strand!

Välkommen Malin Strand!

Vi välkomnar en ny medarbetare till Areals kontor i Ljusdal och Hudiksvall. Malin är skogsekonom och kommer främst att hjälpa skogsägare med rådgivning, deklarationer men även arbeta med vår mäkleriverksamhet. Vi passade på att ställa några frågor för att få veta lite mer om Malin.

Vem är du och var kommer du ifrån?

Jag kommer från Ytterhogdal men bor numera i Västansjö, Bjuråker tillsammans med min man och våra tre barn. På fritiden gör vi sånt som folk gör mest; renoverar, jagar, fiskar, plockar bär och svamp. Samtidigt som vi försöker hålla reda på barnen då såklart. Jag är en sån där som föredrar mörtstövlar framför klackskor. Jag har en stor och brokig familj och vänskara också, som jag gärna spenderar tid med.

Vad ledde dig in i skogsbranschen?

Jag har växt upp ute kan man säga, min pappa har arbetat stora delar av sitt yrkesliv i skogen. Så att syssla med något skogligt var ganska naturligt. Jag har en Jägmästarutbildning i grunden men mitt examensarbete ledde mig in i en annan bransch. På senare tid har jag dock sneglat alltmer mot vad skogsbranschen haft att erbjuda.

Varför tror du att Areal är en arbetsplats för dig?

Framförallt kommer arbetsuppgifterna spegla två av mina största intressen, skog och ekonomi. Jag kommer främst att syssla med ekonomisk rådgivning, skogliga tjänster som planläggning och värdering samt mäklarassistering. Jag tycker att Areal verkar vara ett företag som genomsyras av en familjär känsla, samtidigt som kunnandet och kundfokuset är mycket stort. Det här kan med andra ord inte bli annat än bra, jag är supertaggad!

Med detta vill vi hälsa Malin varmt välkommen till Areal. Vill du prata med Malin? Då når du henne på telefon 0651-688 56 och via e-post, [email protected].

På gång hos Areal

Visa fler