Välkommen Nils Persson!

Välkommen Nils Persson!

Vi välkomnar en ny medarbetare till Areals kontor i Bollnäs och Söderhamn. Nils är utbildad skogsmästare och har de senaste åren arbetat som skogsekonom på Ludvig & Co, tidigare LRF Konsult. Han kommer främst att hjälpa skogsägare med rådgivning, deklarationer men även arbeta med fastighetsvärdering och vår mäkleriverksamhet. Vi passade på att ställa några frågor för att få veta lite mer om Nils.

Vem är du och var kommer du ifrån?

Jag heter Nils och bor i Trönö utanför Söderhamn, där jag även är uppväxt. Här bor jag i en villa tillsammans med min sambo Louise och våra två barn. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, samtidigt som jag försöker vara ute i skog och natur och träna lite när tiden tillåter.

Hur kommer det sig att du valt att jobba på Areal?

Jag har tidigare jobbat på Ludvig & Co f.d. LRF Konsult med liknanden arbetsuppgifter. När sedan Tomas och Daniel hörde av sig och jag fick en möjlighet att börja på Areal kändes det till slut som ett enkelt val att återigen få arbeta med gamla kollegor med stor erfarenhet. Sen har vi även fått ytterligare förstärkning i form av Anders Espes vilket jag tycker är roligt.

Vad tycker du känns mest spännande med jobbet på Areal?

Framförallt varierande och givande arbetsuppgifter inom mina intressen för skog, fastigheter och ekonomi, samt att jag får möjligheten att utvecklas i rollen som rådgivare. Jag kommer främst att syssla med ekonomisk rådgivning, skogliga tjänster som planläggning, värdering och att få vara behjälplig inom fastighetsförmedlingen vilket jag trivs med och sedan tidigare har erfarenhet av.

Varför tror du att Areal är en arbetsplats för dig?

Jag tycker att Areal verkar vara ett företag som genomsyras av en familjär känsla med medarbetare med liknande intresse, samtidigt som kunnandet och kundfokuset är stort inom vårt huvudområde jord och skogsbruk. Inom Areal finns även ett stort nätverk av duktiga kollegor runt om i landet som brinner för liknande frågor, att hjälpa jord- och skogsägare med att utveckla sin fastighet och sitt företag.

 

Med detta vill vi hälsa Nils varmt välkommen till Areal. Det känns bra att han numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Bollnäs och Söderhamn. Vill du komma i kontakt med Nils? Då når du honom på telefon 070-002 59 74 eller via e-post, [email protected]

På gång hos Areal

Visa fler