Välkommen till Areal, Evelina Lantz

Välkommen till Areal, Evelina Lantz

Vem är du och var kommer du ifrån?

Jag heter Evelina och är 25 år, jag bor i centrala Östersund med min 6-årga Kleine Munsterländer. Jag är uppvuxen i Östersund och har alltid haft stort intresse för friluftslivet. Mina största fritidsintressen är crossfit-träning, skidåkning i form av topptursåkning och slalom, fjällvandring i de jämtländska fjällen och älgjakt. Genom hela uppväxten har jag följt med min pappa på jakt och turer i skogen, där har intresset för friluftslivet fötts. I min familj har vi alltid åkt mycket skidor och spenderat fritiden med olika utomhusaktiviteter så att vara aktiv har alltid varit en prio.

Hur kommer det sig att du har valt att jobba på Areal?

Jag har jobbat ett par år sedan examen och utforskat ekonom-yrket inom både bank och redovisning vilket har gett mig en bred kunskapsbank, och kände mig nu redo för en ny utmaning. Intresset för skogsekonomi har legat i bakhuvudet länge och när jag nu fick chansen att lära mig mer och utvecklas inom det var valet inte speciellt svårt! Timingen var rätt helt enkelt och jag ser väldigt mycket fram emot att lära mig mer inom jord- och skogsbruk samt kunna bidra med mina tidigare erfarenheter från både banken och redovisningen. Då skogsbranschen alltid legat mig nära, i och med att min pappa har jobbat många år inom den, kändes valet ganska naturligt och det får vi tacka honom för!

Vad ser du mest fram emot med att jobba på Areal?

Nya kunskaper, erfarenheter och utmaningar är något som driver mig och att nu kunna få ta lärdom av Thomas och Sofia känns som en fantastisk möjlighet då båda två är otroligt duktiga och kunniga inom branschen. Jag ser även väldigt mycket fram emot nya kundkontakter och få utrymme att utvecklas och bidra till verksamheten. Min styrka är att jag är väldigt framåtsträvande och alltid vill lära mig nya saker, samt att jag har ett stort intresse för kundkontakten, vilket jag tror att jag kommer få utrymme för på Areal.

Vi hälsar Evelina varmt välkommen till Areal. Kontaktuppgifter hittar du här.

På gång hos Areal

Visa fler