Värdera ditt jordbruk, lantbruk eller gård med Areal

En värdering av lantbruksfastighet är så mycket mer än bara siffror.

Med 48 kontor i hela Sverige står vi alltid redo för dig som vill värdera mark och gård.

Vi på Areal förstår hur mycket din gård betyder. En lantbruksfastighet är inte bara en ekonomisk tillgång, den har många andra värden.

Att värdera en lantbruksfastighet handlar inte bara om att räkna ut det ekonomiska värdet, utan också om att ta hänsyn till de specifika egenskaper som verksamheten har, vad som gör gården unik. För oss är det viktigt att förstå vad den betyder för dig.

Vill du värdera?

Du kanske inte just nu ska sälja din lantbruksfastighet, men vill veta värdet av din gård av anan anledning som till exempel renovering, nybyggnation, större investeringsbeslut, upplösning av samägande eller generationsskifte. Då är det viktigt att du tar kontakt med en expert inom lant-, skogs- och jordbruksfastighet för en korrekt värdering.

En noggrann värdering av en fastighet tar hänsyn till avkastningen från olika områden som skog, åkermark och eventuell jaktmark, men den inkluderar också de mjuka värdena. Mjuka värden kan vara svåra att sätta ett exakt pris på, men de spelar en viktig roll när man bedömer värdet av en gård, lantbruksfastighet eller jordbruksfastighet.

Vårt team på Areal är specialister med fötterna stadigt i myllan och långvarig erfarenhet samt expertis inom lantbruksfastigheter och jordbruksfastigheter över hela landet. Med oss får du en pålitlig värdering som tar hänsyn till alla aspekter som rör din gård. Ta kontakt med våra kunniga fastighetsvärderare.

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier