Andreas Appelbring, ny medarbetare i Örebro & Eskilstuna

Andreas Appelbring, ny medarbetare i Örebro & Eskilstuna

 

Vem är du och vart kommer du ifrån?

– Jag heter Andreas och bor i trästaden Nora i den norra halvan av Örebro län. Där bor jag tillsammans med min sambo Josefine och våra två barn Liv och Lilly. Idag bor vi ett rött hus med vita knutar, men drömmen är att hitta den rätta fastigheten med både hus och mark. När tiden räcker till så spenderas den ofta i skog och mark med antingen jakt med våra tre älghundar eller orientering när jaktåret nått sitt slut. Ibland får vi även för oss att resa iväg och då går ofta bilen norrut i landet till fjäll eller vildmarken uppe i norr, då vi alla i familjen mår som bäst ute i skog och mark.

Hur kommer det sig att du har valt att jobba på Areal?

– I samband med mina studier till skogsmästare läste jag även de kurser som krävdes för att bli registrerad fastighetsmäklare och började min karriär inom fastighetsförmedling och ekonomi. De senaste åren har däremot tillbringats åt utveckling av avverkningsfunktion på ett skogsbolag. Saknaden av fastighetsförmedling, rådgivning och ekonomi har varit stor och då när möjligheten att få jobba inom Areal uppstod och även timingen var rätt var det inte mycket att fundera på, speciellt när Areal alltid varit det självklara valet för mig vid en fortsatt karriär inom förmedling och rådgivning av skog- och lantbruksfastigheter.

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

– Det mest spännande med skog och lantbruk är hur olika alla människor och företag inom branschen är. Det gör att ingen dag är den andra lik. Ena dagen hjälper jag en säljare finna den rätta köparen till sin fastighet och den andra handlar det om att ge de rätta råden till en företagare för att den ska nå sina mål med sitt företag. Just detta passar mig väldigt bra som person då jag trivs bäst i en omväxlande vardag där jag får dra nytta av alla mina kunskaper inom skog och lantbruk. Nu ska det bli spännande att se vilka pärlor som gömmer sig i skogarna norr om Örebro.

Vi hälsar Andreas varmt välkommen till Areal. Kontaktuppgifter hittar du här.

På gång hos Areal

Visa fler