Areal i Blekinge

Areal i Blekinge

Nu är det dags att välkomna ännu en kollega, denna gång i Blekinge. Gunnar Jönsson är fastighetsmäklare och har öppnat kontor i Sölvesborg och Ronneby och därmed finns vi även nu i hela Blekinge.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag heter Gunnar och bor i Mörrum strax utanför Karlshamn i västra delen av Blekinge län. Jag bor här tillsammans med min familj i en villa. På fritiden umgås jag gärna med familjen samt åker till min skogsgård ca 5 mil bort i Bräkne-Hoby där jag rent praktisk brukar mina intressen inom jord och skog med maskiner, traktorer och röj- och motorsåg.

Hur kommer det sig att du valt att jobba på Areal?

Jag har tidigare jobbat på Ludvig och Co f.d. LRF Konsult med konsultation till jord- och skogsägare i form av fastighetsförmedling, värdering och överlåtelse av fastigheter och kände att det var dags och testa mina egna vingar efter drygt 13 år. Areal kändes då som ett klart val med ett stort nätverk av duktiga kollegor med stor samlad erfarenhet och där man kan under eget ansvar fortsätta hjälpa kunder inom detta segmentet, då jag har ett brinnande intresse för dessa frågor och kunna hjälpa andra jord- och skogsägare till ett lyckat upplägg eller fastighetsaffär.

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

Jag har alltid haft ett stort intresse från barnsben av jord- och skog. I detta jobb träffar man många människor i olika ägar- och familjesituationer inom jord- och skog som står inför någon form av frågeställning av sitt fastighetsägande. Det är detta som är spännande – att både höra och hjälpa till att hitta lösningar. Varje uppdrag är unikt på sitt sätt, vilket ger utmaningar och spänning.

Med detta vill vi hälsa Gunnar varmt välkommen till Areal i Blekinge med kontor i Sölvesborg och Ronneby. Du når Gunnar på 0456-10552 och 0457-10512 eller [email protected].

Kontaktuppgifter Areal Sölvesborg

Kontaktuppgifter Areal Ronneby

På gång hos Areal

Visa fler