Såld

Fröland

Gångavstånd från Härnösand
Areal: 197 ha
Kommun: Härnösand
Objektstyp: Skog
  • Denna fastighet är såld
Skogsfastighet om 197 ha som erbjuder en trevlig naturmiljö med vandringsleder, utflyktsmål och jakt med gångavstånd från Härnösands centrum.

Centralt belägen skogsfastighet några kilometer söder om Härnösands centrum. Fastigheten är belägen inom Fällebergets friluftsområde och erbjudet en trevlig naturmiljö med vildmarkskänsla. Det finns flera vandringsleder på fastigheten som går genom skog, myrar och berg. Man kan vandra till Lomtjärn som har ett rikt fågelliv, till Fällestugan som ligger vid fastighetens gräns i nordöst eller upp på Lomtjärnsberget där det finns urskogsartad naturskog. Fastigheten har en areal om 197 ha och den produktiva skogsmarken är 63 ha med ett virkesförråd om ca 8 500 m³sk där största andelen är skog som uppnått slutavverkningsbar ålder. Övrig areal är bergimpediment om 118 ha och myr om 15 ha. Fastigheten erbjuder även jakt möjligheter.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Härnösand

Järnvägsgatan 2
871 45   Härnösand
Alla objekt från Härnösand

Ansvarig mäklare

Patrik Ulander
Patrik Ulander
Skogsingenjör
Reg. fastighetsmäklare
070-664 02 85

Kontaktperson

Peter Zetterström
Peter Zetterström
Skogsmästare
Auktoriserad Lantbruksvärderare
070-664 02 90

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier