Välkommen Karl Magnusson!

Välkommen Karl Magnusson!

Nu är det dags att välkomna ännu en ny kollega, denna gång i Jönköping. Karl är utbildad jägmästare och jobbade tidigare på Södra Skogsägarna. Han håller på att slutföra sina studier till fastighetsmäklare vid sidan av jobbet.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag heter Karl och bor utanför Vaggeryd söder om Jönköping. Här bor jag tillsammans med min sambo Anna. Min fritid spenderar jag helst i skogen med bössa på ryggen eller motorsåg i händerna. När jag inte är ute i skogen så spenderar jag gärna tid med vänner och familj.

Hur kommer det sig att du valt att jobba på areal?

Jag har alltid haft ett stort intresse för jord- och skogsbruk och där igenom ett stort intresse för gårdar. Jag har spenderat många timmar hos farmor och farfar med näsan i boken Gods och gårdar. Så när jag fick förfrågan om att jobba på Areal så kändes det helt rätt.

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

Jag tror att både jord- och skogsbruket har en ljus framtid i Sverige och kommer spela en stor roll i omställningen till en mer biobaserad ekonomi. Att få vara med på den resan och vara en del av den känns roligt och utmanande.

Med detta vill vi hälsa Karl varmt välkommen till Areal. Det känns bra att han numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Jönköping. Vill du prata med Karl? Då når du honom på telefon 0636-16 76 42 och via e-post, [email protected].

På gång hos Areal

Visa fler