Välkommen Kerstin Granath!

Välkommen Kerstin Granath!

­Vi välkomnar Kerstin Granath, jägmästare, till Areals kontor i Sandviken!

Vem är du och vart kommer du ifrån?

Jag heter Kerstin Granath och bor med mina tre, mer eller mindre utflugna, söner på min föräldragård i Svärdsjö, nordöst om Falun. På gården har jag tidigare haft en småskalig uppfödning av köttdjur med tillhörande chark och gårdsbutik. När jag lade ner den verksamheten har mängden fritid ökat och den spenderar jag gärna till fjälls eller på någon längre vandring. Det möjliggjorde även att jag kan vara en mer aktiv skogsägare vilket jag är mycket tacksam för.

Även om jag har erfarenhet från lantbruket är det skogen som kommit att stå mig närmast. Jag brinner verkligen för företagandet och hoppas kunna sprida glädjen att få äga och förvalta skog till fler, både de som redan äger skog och de som har en längtan till att få göra det.

Varför tror du att Areal är en arbetsplats för dig?

Att tillsammans med mycket kompetenta och erfarna kollegor få jobba med skog och lantbruk som är en stor del av mitt liv och mitt intresse är en ynnest. Min förhoppning är att jag i min roll på Areal kan bidra till att göra företagandet lätt och roligt för intresserade och engagerade jord- och skogsbrukare.

Med min samlade erfarenhet tror jag att jag kan bidra i möten med kunder och tillsammans med dem hitta bra lösningar som utvecklar deras verksamhet.

Vad är det med jord- och skogsbruk, tycker du, som är så intressant?

Att få vara en liten kugge i naturens stora hjul och skapa goda förutsättningar för framtida generationer att genom aktivt brukande kunna bidra på så många olika sätt. Jag fascineras av naturens krafter och den långsiktighet som vi förhåller oss till i jord och skogsbruket.

Vad tycker du känns mest spännande med jobbet på Areal?

Att få vara i ett sammanhang med så bred kompetens med gemensam målsättning att vara ett bra stöd för jord och skogsföretagare.

Med detta vill vi hälsa Kerstin varmt välkommen till Areal. Vill du prata med Kerstin? Då når du henne på telefon 070-556 67 68 och via e-post, [email protected].

På gång hos Areal

Visa fler