Välkommen Markus Forsbäck!

Välkommen Markus Forsbäck!

Nu är det dags att välkomna ännu en ny kollega, denna gång i Nyköping. Markus Forsbäck kommer att jobba på kontoret i Nyköping och Stockholm. Markus är jägmästare och har jobbat de senaste 10 åren inom bank på Landshypotek och Länsförsäkringar med fokus på företag men främst inom jord och skog.

Innan bankkarriären jobbade han inom skogsindustrin som produktionschef och med virkeshandel både i och utanför Sverige.

Vem är du och vart kommer du ifrån?

– Jag heter Markus och bor utanför Stjärnhov mitt i Södermanland. Jag bor här tillsammans med min fru Erika och tvillingarna Adam och Fred. Vi flyttade ut till gården permanent när vi fick barn för 2 år sedan och har ett litet lantbruk vid sidan av jobbet mest för att få jobba lite praktiskt men även bidra till att hålla landsbygden levande. Mestadels går tiden till åt till gårdens projekt och till skogsfastigheten i Halland. Vi gillar att renovera och jag räknade ihop att jag satte i mitt 10:e kök för inte så länge sedan. Tillsammans har vi startat ett bolag för styling av gårdar. Att köra traktor och grävmaskin är som terapi för själen. När vi får tid över lagar vi god mat och firar med en kall champagne.

Hur kommer det sig att du har valt att jobba på Areal?

– Jag har haft kontakt med Areal under hela min karriär och har varit löjligt intresserad av gårdar hela livet. Sen var det tillfälligheter som gjorde att timingen var rätt för Areal och för mig att fokusera på Areal i Södermanland och Nyköping och få kombinera boende på landet och utveckla Areals verksamhet i området. Vi har en enorm potential i Södermanland och att få bo och verka i samma område med de kontakter och erfarenheter jag har från tidigare jobb är perfekt utgångsläge för det.

Vad tycker du är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

– Jag är övertygad om att det är en framtidsbransch oavsett konjunktur och andra förändringar i samhället. Jag har även sett många olika företag och företagare genom åren på banken men har kopplingen till det praktiska arbetet själv vilket ofta har gett mig stort förtroende hos kunder genom åren. Min styrka är att jag ofta ser möjligheterna i de fastigheter och företagare jag möter och min förhoppning är att kunna bidra till än mer framgångsrika företag inom jord och skog nu när jag jobbar på Areal.

Med detta vill vi hälsa Markus varmt välkommen till Areal. Det känns bra att han numera är en del av vårt team av kunniga medarbetare i Nyköping och Stockholm. Vill du prata med Markus? Då når du honom på telefon 070-402 91 07 och via e-post, [email protected].

 

På gång hos Areal

Visa fler