Areal i Jämtland

Areal i Jämtland

Nu välkomnar vi fastighetsmäklarna Sofia Palmkvist och Thomas Persson till Areal! De har öppnat kontor i Östersund och Strömsund och därmed finns Areal även i Jämtland.

Vilka är ni och vart kommer ni ifrån?

Vi är Sofia Palmkvist och Thomas Persson, bor i Östersund men Sofia är ursprungligen från Örnsköldsvik och Thomas ifrån Järvsö.

Båda utbildade skogsmästare och har egentligen sedan avslutad examen jobbat på Ludvig & co (fd LRF Konsult) i Jämtland förutom Thomas som även hunnit med några år på Fastighetsbyrån. Vi har barn på varsitt håll som är i åldrarna 9, 13 och 21 år. Våra stora intressen är jakt och allmänt vistas i fjällen, slalom och gå på tur är några av favoriterna.

Hur kommer det sig att ni har valt att jobba på Areal?

Efter totalt ca 26 år på Ludvig & co så känns det väldigt spännande att nu stå på egna ben. Att bli franschisetagare till Areal känns helt rätt med den samlade erfarenheten och det nätverk av duktiga kollegor som det för med sig.

Vad tycker ni är mest spännande med att jobba med lantbruk och skog?

Utifrån att vi båda är jakt och friluftsintresserade samt är uppvuxna ute på landet så har det alltid känts naturligt och ”hemma” att jobba inom den gröna näringen. En annan mycket positiv aspekt är att under de år vi jobbat inom branschen är vår känsla att fler och fler söker sig ut på landet och både vill bo och gärna äga något eget där, vilket gör att branschen känns väldigt ”i tiden”.

Vi hälsar Sofia och Thomas varmt välkomna till Areal!

Kontaktuppgifter Areal Östersund

Kontaktuppgifter Areal Strömsund

På gång hos Areal

Visa fler