Kommande

Hasslebacken

Gårdsliv på fritt läge
Areal: 15 ha
Kommun: Svalöv
Objektstyp: Gård
Prisidé: 9 000 000 SEK
Tilltalande lantbruksfastighet på naturskönt läge bjuder på höga livsvärden.

I ett småbrutet landskap präglat av vajande sädesfält och gröna ängar med inslag av skog ligger Hasslebacken vackert belägen.

Gårdens långa infart är kantad av en vacker lindallé och leder oss fram till gårdssamlingen med bostaden i centrum som sig bör. Bostaden bjuder på ett modernt och lantligt hem med gott om plats för familjen.

Ekonomibyggnaderna utgörs av dels en modern och rationell maskinhall, dels av en äldre stallänga med loge i vinkel. Här finns goda grunder för att bedriva lantbruk på gårdens drygt 13 ha åkermark oavsett om det är växtodling eller djurhållning som lockar, kanske är Hasslebacken drömmen om en hästgård som kan förverkligas. På gården finns också två stora dammar som ger fin fångst till kräftskivan som väntar i sensommaren.

Området karaktäriseras av gårdar och byggnader som vittnar om områdets jordbrukstraditioner och långa historia. Små grusvägar och stigar slingrar sig genom landskapet och inbjuder till långa promenader och cykelturer där man kan njuta av den skånska naturens lugn och ro. Sammanfattningsvis bjuder landskapet kring gården på en perfekt blandning av öppet odlingslandskap och skog för rekreation vilket gör det till en idealisk plats för dem som söker ett naturnära och fridfullt boende i Skåne.

Fastigheten kommer ut till salu efter sommaren, fyll i era uppgifter redan nu längre ned på sidan för att anmäla ert intresse

Kontakta Areal

Andreas Wahn

Agronom
Reg. fastighetsmäklare

Hasslebacken

Andreas Wahn

Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Bilder

Visa alla 8 bilder
Visa alla 8 bilder

Foto: Husfoto, Attila Mag

Karta

Karta
Satellit
Bakgrund

Mäklare

Areal | Helsingborg

Stortorget 9
252 20   Helsingborg
Alla objekt från Helsingborg

Ansvarig mäklare

Andreas Wahn
Andreas Wahn
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
070-320 29 10

Fastighetsmäklare

Karl-Johan Hansson
Karl-Johan Hansson
Agronom
Reg. fastighetsmäklare
072-700 16 70

Dela

Jag är intresserad av fastigheten
Hasslebacken & vill bli kontaktad

Mäklaren för Hasslebacken kommer bli informerad och återkomma till dig inom kort.

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier