Winö Säteri

Såld
Rationell byggnation, skog, åker, bete och utmärkt jakt. Vid havet.
Areal: 706 ha
Kommun: Västervik
Objektstyp: Gård
I det vackra Småländska landskapet bland välhävdade ekhagar och havsvikar ligger Winö Säteri. Egendomen omfattar totalt 706 ha, varav ca 200 ha skogsmark, ca 170 ha åkermark, ca 50 ha våtmark samt ca 76 ha betesmark. Vidare tillkommer stora vattenområden i Gudingen och fem mindre öar. Huvudbyggnaden och dess flygel ligger högt med en helt magisk utsikt över havsviken. Gårdens ekonomibyggnader är rationella och i gott skick. Produktionen är idag inriktad på dikor och nötköttsproduktion i moderna stallar i kombination med skogsbruk och växtodling.

Eftersom egendomen är välarronderad och har en trevlig fördelningen mellan skog, inägomark och vatten blir vilttillgången synnerligen god med bra tillgång på främst rådjur och vildsvin. Här finns också dov- och kronviltet som allt mer etablerar sig på fastigheten. Winö Säteri ligger utsökt vackert vid Gudingen och havet. Ett fåtal av de större egendomar som finns i Tjust med omnejd kan uppvisa ett sådant läge som Winö har, allt i en samlad ägofigur.
Läs vidare

Ansvarig mäklare

Areal | Linköping
Attorpsgatan 5C
582 73   Linköping
Mats Nilsson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
072-531 70 88

Bevakning av kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Blekinge
Dalarna
Gävleborg
Gotland
Halland
Jämtland
Jönköping
Kalmar
Kronoberg
Norrbotten
Örebro
Östergötland
Skåne
Södermanland
Stockholm
Uppsala
Värmland
Västerbotten
Västernorrland
Västmanland
Västra Götaland
Alla nivåer
0-5 Mkr
5-10 Mkr
10-15 Mkr
+15 Mkr

Senast inkomna fastigheter till försäljning