Såld

Winö Säteri

Winö Säteri
Areal: 706 ha
Kommun: Västervik
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Rationell byggnation, skog, åker, bete och utmärkt jakt. Vid havet.

I det vackra Småländska landskapet bland välhävdade ekhagar och havsvikar ligger Winö Säteri. Egendomen omfattar totalt 706 ha, varav ca 200 ha skogsmark, ca 170 ha åkermark, ca 50 ha våtmark samt ca 76 ha betesmark. Vidare tillkommer stora vattenområden i Gudingen och fem mindre öar. Huvudbyggnaden och dess flygel ligger högt med en helt magisk utsikt över havsviken. Gårdens ekonomibyggnader är rationella och i gott skick. Produktionen är idag inriktad på dikor och nötköttsproduktion i moderna stallar i kombination med skogsbruk och växtodling.

Eftersom egendomen är välarronderad och har en trevlig fördelningen mellan skog, inägomark och vatten blir vilttillgången synnerligen god med bra tillgång på främst rådjur och vildsvin. Här finns också dov- och kronviltet som allt mer etablerar sig på fastigheten. Winö Säteri ligger utsökt vackert vid Gudingen och havet. Ett fåtal av de större egendomar som finns i Tjust med omnejd kan uppvisa ett sådant läge som Winö har, allt i en samlad ägofigur.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Linköping

Attorpsgatan 5C
582 73   Linköping
Alla objekt från Linköping

Ansvarig mäklare

Mats Nilsson
Mats Nilsson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
013-24 20 06
072-531 70 88

Fastighetsmäklare

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier