Såld

Borgen

Kusgården
Areal: 154 ha
Kommun: Berg
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Anrik gård i Borgen med skog och inägomark, fint belägen med utsikt över det omgivande kulturlandskapet.

Anrik gård med skog och inägomark, högt och fint belägen med utsikt över den egna marken och det omgivande kulturlandskapet. Gården som har anor från 1600-1700-tal är belägen i Borgen, strax norr om Myrviken, i Bergs kommun. Gården utgörs av ca 154 ha mark och är bebyggd med bostadshus, bryggstuga samt tillhörande ekonomibyggnader av olika karaktär. Stort och pampigt bostadshus om 5-6 rok som till många delar håller originalstandard och har stor potential utifrån dess karaktär och läge. Gården ger gott om plats för familjen samt goda möjligheter för gäster. Tillhörande ännu äldre bryggstuga som håller enkel men fin standard. Fastigheten utgörs av ett hemskifte med dess byggnader i Borgen samt ett separat skogsskifte vid Galåbodarna. Tillhörande skogsmark om 103 ha och 12,8 ha åker/betesmark. Totalt virkesförråd om 11 653 m³sk med en klart övervägande andel äldre skog. Ingår idag i mindre jaktlag.

Unik möjlighet för den som söker äldre anrik gård inom pendlingsavstånd till Östersund, med egen skog och egen inägomark.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Östersund

Ringvägen 2
831 57   Östersund
Alla objekt från Östersund

Ansvarig mäklare

Thomas Persson
Thomas Persson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 58

Fastighetsmäklare

Sofia Palmkvist
Sofia Palmkvist
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 16

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier