Såld

Eckens Gård

Gård i Bryngelhögen
Areal: 10 ha
Kommun: Berg
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Anrika gården ”Eckens” anno 1800 i ostörd miljö med vacker utsikt över omgivande kulturlandskap.

Anrika ”Eckens gård” i Bryngelhögen är nu till salu! Gården är högt belägen i den lilla byn med vacker utsikt över omgivande kulturlandskap och de blånande skogarna. Gården med byggnader anno 1800 utgörs idag av ca 10 ha mark och är bebyggd med bostadshus, två flygelbyggnader samt tillhörande ekonomibyggnader av olika karaktär, allt i välskött och bra skick. Bostadshus om 5-6 rok och flygelbyggnaderna om 4 rok vardera ger gott om plats för familjen samt goda möjligheter för uthyrning alt egen verksamhet av olika slag, allt inom 35 km från de större alpina destinationerna Vemdalen och Klövsjö.

Av fastighetens totala areal utgörs ca 5 ha av skog och ca 5 ha av åkermark. Fastigheten har egen jakt. Fastigheten lämpar sig väl för den som söker ostört boende omgiven av den egna marken i lugnt, vackert och lantligt läge. Mycket goda möjligheter för olika former av egen verksamhet inom turism alt den gröna näringen.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Östersund

Ringvägen 2
831 57   Östersund
Alla objekt från Östersund

Ansvarig mäklare

Thomas Persson
Thomas Persson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 58

Fastighetsmäklare

Sofia Palmkvist
Sofia Palmkvist
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 16

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier