Såld

Haffina

Sörmländsk dröm
Areal: 59 ha
Kommun: Flen
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Magnifik gård där bostad anno 1860, bördiga marker, jakt och fiske medföljer.

Vi befinner oss i Bettna socken, mellan Flen och Nyköping, där landskapet har rullat ut hela sin praktfulla mosaik av skogar, odlingsmarker och sjöar. Här finns Haffina, en sagolikt vacker Sörmlandsgård som bockar av de flesta punkter en köpare kan tänkas sätta upp på önskelistan över sin drömfastighet. Gården ligger vid vägs ände, ostört placerad intill Långhalsens strand och erbjuder en alldeles egen värld där tiden kan stanna upp, långt från urbana påfund som buller och stress.
Haffina omfattar en landareal om 59 ha, samlad i en rationell ägofigur, som i huvudsak fördelas över 38 ha bördig skogsmark samt 17 ha åker- och betesmark. Till gården hör också cirka 18 ha eget vatten i Långhalsen. Den gedigna mangårdsbyggnaden från 1860-talet, välförsedd med charm och karaktär, är enastående högt och fritt placerad på en udde med utsikt över sjön i tre väderstreck samt inramad i söder av den fina gamla fruktträdgården. Byggnadsbeståndet utgörs i övrigt av äldre ekonomi- och komplementärbyggnader. Markerna är rika på vilt som ger många spännande jakttillfällen och det egna fiskevattnet kan leverera såväl delikatesser från sjön som fina bad- och naturupplevelser.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Stockholm

Nybrogatan 34
114 39   Stockholm
Alla objekt från Stockholm

Ansvarig mäklare

Jens Agensjö
Jens Agensjö
Jägmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-567 40 80

Jägmästare

Markus Forsbäck
Markus Forsbäck
VD
Jägmästare
070-402 91 07

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier