Såld

Munkflohögen

Gård, skog och jakt
Areal: 45 ha
Kommun: Östersund
Objektstyp: Gård
  • Denna fastighet är såld
Lantligt och smakfullt boende omgivet av den egna åkermarken. Skog om 34,9 ha och jakt på 5 500 ha.

Smakfull skogsgård i Munkflohögen med rustikt boende och egen skog och mark! Gården är trevligt belägen med utsikt över den egna inägomarken och de omgivande böljande skogslandskapen. Charmigt boende om 6 rok där de synliga timmerväggarna, fina trägolven och braskamin ger en rustik och varm känsla och påminner om ursprunget. Fastigheten utgörs av ett sammanhängande markområde om totalt 45 ha, varav produktiv skogsmark om 34,9 ha och åkermark om 8,9 ha. Mycket goda jaktmöjligheter då fastigheten ingår i viltvårdsområde om 5 500 ha. Med bostadshuset, smakfulla gårdshuset, den trevliga lillstugan, uterummet och en väldisponerad ekonomibyggnad, omgivet av den egna åkermarken, så kan nog gården uppfylla mångas önskningar av ett liv på landet inom pendlingsavstånd till Krokom och Östersund.

Fastigheten lämpar sig väl för den som söker lantligt boende med både skog, jakt och inägomark i lugn och lantlig miljö. Även goda möjligheter för någon form av egen verksamhet inom den gröna näringen.

Kontakta Areal

Kontakta oss på Areal

Kontakta oss på Areal

Jag vill bli kontaktad

Mäklare

Areal | Östersund

Ringvägen 2
831 57   Östersund
Alla objekt från Östersund

Ansvarig mäklare

Thomas Persson
Thomas Persson
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 58

Fastighetsmäklare

Sofia Palmkvist
Sofia Palmkvist
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-290 60 16

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier