Areal | Bollnäs

Långgatan 7 B
821 43   Bollnäs

Vi är Areal Bollnäs – Experter inom fastighetsförmedling och rådgivning inom jord- och skogsbruk. Alltid redo att hjälpa dig som vill köpa eller sälja skog, mark och gårdar. Med fötterna stadigt i myllan. Med ett rikstäckande kontaktnät och lång erfarenhet av att värdera och sälja skog eller gård är vi här för att guida dig genom hela processen.

Vår expertis sträcker sig långt inom jord- och skogsbruk med våra medarbetares gedigna utbildning och bakgrund inom branschen. En mångsidig partner med en djup förståelse för dina behov. Med vår närvaro över hela Sverige har vi både lokal expertis och ett rikstäckande kontaktnät, något som ger dig de allra bästa förutsättningarna för en framgångsrik fastighetsaffär. Oavsett om du planerar att sälja eller köpa står vi redo med kunskap, engagemang och en djupare förståelse för ditt livsverk. Vi vet att din gård inte bara är business och att din skog inte bara är siffror. Med det som motivation och med gedigen handlingskraft jobba för att processen ska gå smidigt och att alla parter lämnar nöjda.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare samt fastigheter som vi har till salu just nu. Vårt mål är att säkerställa att du får bästa möjliga affär inom jord- och skogsbruk. Kontakta oss idag, och vi ser fram emot ditt samtal!

Medarbetare

Louise Berg
Louise Berg
Mäklarassistent
070-028 45 40
Anders Espes
Anders Espes
Skogstekniker
070-233 97 21
Åke Karlsson
Åke Karlsson
Skogstekniker
Reg. fastighetsmäklare
070-633 70 15
Daniel Leanders
Daniel Leanders
Skogsmästare
Reg. fastighetsmäklare
070-002 59 70
Tomas Lusth
Tomas Lusth
Skoglig magister
Reg. fastighetsmäklare
070-002 59 71
Nils Persson
Nils Persson
Skogsmästare
Skogsekonom
070-002 59 74

Till salu Areal Bollnäs

Bevaka kommande fastighetsobjekt

När objekt som stämmer med dina kriterier finns så skickar vi ett epostmeddelande med information om objekten som finns ute till försäljning.
Visa & välj bevakningskriterier